SVAR NÄR DET GÄLLER!

Vi har skapat en flexibel organisation där du alltid talar med någon som kan ge raka besked och fatta egna beslut. Allt för att du ska få den service du behöver.

ERFARENHET OCH GOTT HANTVERK

Våra medarbetare har varit länge i branschen och har stor erfarenhet. Montörerna är alla goda hantverkare som klarar av att lösa problem på plats om så krävs.

Ersättningsleveranser på dagen

Vi kan med mycket kort varsel åtgärda uppkomna skador vid till exempel inbrott, påkörningar och andra akuta skador. Anmäler du en dörrskada på morgonen, har du normalt alltid en ny dörr monterad redan samma dag.

Du kan också teckna ett underhållsavtal som innebär att vi med jämna mellanrum gör besiktningar och utför service och reparationer på alla slags dörrar och portar. Vi har en flexibel organisation med korta beslutsvägar. Våra montörer har lång erfarenhet från många olika slags montage. Om du låter oss göra hela jobbet så vet du att du får ett fullständigt korrekt montage. Och du kan ju också känna trygghet i det faktum att om någonting skulle fallera så är ansvaret helt och hållet vårt. Inte ditt.