Spännande projekt under våren!

Kvarteret Munkebäck
Under 2017 fick Peab totalentreprenad för att uppföra totalt 346 hyres- och bostadsrätter för Riksbyggen och Tornet i Munkebäck. Området blir en helt ny stadsdel med plats för bostäder, butiker, aktivitetshus och dagis. Under januari 2021 ska de sista lägenheterna stå klara för inflyttning.

“Vi har fått i uppdrag att leverera och montera aluminiumpartier, entrédörrar, fönster lås och automatik. Det är ett riktigt prestigejobb för oss där vi har 2-3 man på plats”, berättar Toni Salonen på Roslöv.

 

Trafikverket
Numera har de flesta tågstationer avbemannats och tågklarering fjärrstyrs via datorsystem som kräver hög säkerhet. Under jul påbörjade Roslöv arbetet med att installera dörrar av säkerhetsklass RC4 för Trafikverket som ska vara klart under mars. Totalt handlar det om ett 30-tal specialdörrar med dubbla motorlås.

 

Tighta deadlines i Mölndals innerstad
Mölndals innerstad genomgår en omfattande förvandling och på torget byggs restaurang Conqrete som planeras öppna under april månad. Här installerar Roslöv svarta aluminiumpartier med skjutdörrar i röktonat glas, vikdörrar till entréerna, luftslussar, skjutdörr av frostat glas mellan kök och restaurang samt tre säkerhetsdörrar.

 

Särö Centrum
I Särö uppför Västbygg nya lägenheter och totalt ska Roslöv leverera 118 dörrar till nybygget söder om Göteborg.