God jul och gott nytt år önskar vi på Roslöv AB

Julen är en tid för eftertanke både över året som gått men också på nästa års åtaganden och möjligheter. Vi på Roslöv har haft ett händelserikt år med oerhört mycket ljusglimtar, men i ärlighetens namn även lite bekymmer ibland. Bekymmer som vi tycker att vi löst på ett mycket bra sätt och kanske är det lösningarna vi är mest stolta över.

Vi är flexibla, lösningsorienterade och oerhört anpassningsbara efter våra fantastiska kunders önskemål. Vi ser bekymmer som ett sätt att utvecklas samt ett sätt för oss att bli bättre. Alla härliga byggprojekt vi varit delaktiga i, stora som små, där vi både levererat och/eller monterat våra produkter är vi stolta över och nöjda med. Vi hoppas våra kunder känner samma stolthet som vi.

Under året som gått har vi lanserat vår nya hemsida. Den är fortfarande under utveckling och vi känner att den är ett led i vår satsning att utveckla våra digitala processer. Hemsidan har en betydligt starkare grafisk form som utgör en plattform för både oss och er att lära mer om våra produkter samt tjänster. Gå gärna in och kika när lusten faller på.

Vi har också ett långt framskridet arbete gällande vårt byte av affärssystem. Där har vi inte helt landat än men arbetet fortgår och under 2019 lär detta falla på plats. Detta byte är även det en del i vår satsning att utveckla våra digitala processer, något vi verkligen tror kommer gynna oss själva men framförallt våra kunder och samarbetspartners.

Vi på Roslöv vill tacka alla kunder, leverantörer och samarbetspartners för ett fantastiskt 2018. Vi ser fram emot att nya kontakter med er efter helgerna för att fortsätta utveckla och fördjupa vårt samarbete.

God jul och gott nytt år önskar vi på Roslöv AB