EN FULLSPÄCKAD HÖST OCH VINTER

Det har varit en minst sagt hektisk höst för Roslöv. Flera stora jobb har avslutats som exempelvis Saltholmens Varmbadhus, Skatteverket Rosenlund, Stallbacken Åby och nu senast Brf Solvinden Guldheden.

– Varmbadhuset har renoverats och byggts om i etapper av Iskällans Bygg och vi har levererat alla invändiga dörrpartier i aluminium, utvändiga dörr- och skjutpartier, rostfritt glasat trappräcke, glasat konferensrum och glastak ovanför innergården, berättar Håkan Sävås på Roslöv.

Skatteverket på Rosenlund har fått nya dörrar in- och utvändigt.
– Jobbet var ett rutinuppdrag och det blev klart under november, fortsätter Håkan.

På stallbacken i Åby har Roslöv slutfört montering av ståldörrar och aluminiumpartier till både bostadshus och kontorshus. Jobbet startade i våras och blev klart under september/oktober.
– I Åby har vi också satt aluminiumpartier till entré samt innerdörrar till RA Byggs nya kontorsfastighet, säger Håkan.

Under december månad monteras lägenhetsdörrar på Kolonigatan i Guldheden för Brf Solvinden. Fastigheten är ett landshövdingehus och i äldre fastigheter vill man gärna hitta en dörr som är säker men som också passar in rent stilmässigt. Lösningen blev vita profilerade säkerhetsdörrar och grå karm. När man jobbar med nya produkter i gamla fastigheter kan man ibland stöta på problem vid montering.
– Ja, man vill ju ha ett snyggt slutresultat och då behöver man ibland lägga tid på att göra nya foder – framförallt inne i lägenheterna, säger Håkan Sävås.

Vi välkomnar Toni och Peter!
Under hösten har Toni Salonen börjat på Roslöv. Han har tidigare varit verksam som montör för Roslöv men kommer närmast från en tjänst som Key Account Manager på Robust. Toni kommer arbeta med projektstyrning och försäljning.
– Man kan säga att jag kastades in i hetluften, men jag känner mig trygg i rollen och det ska bli roligt att arbeta ”hands on”, säger Toni Salonen.
Mot slutet av december stärker man också upp på montagesidan med Peter Oom. Peter är utbildad svetsare och en mångsidig montör som bland annat har arbetat för Volvo.